Eladó és kiadó társasházi lakások

ARRABONA REZIDENCIA-a jó választás
www.arrabonarezidencia.hu

Győr-Belváros társasház 58 lakás + 12 irodaAz épületben kialakításra kerülő társasházi lakások jól használható vagy hasznosítható értékálló befektetések! A földszint felett négy teljes szint kerül kialakításra, ahol a legkülönbözőbb méretű és elrendezésű lakások közül lehet választani.

A társasház földszintjén irodák( üzletek) kerülnek kialakításra, egyrészt a Bajcsy-Zsilinszky út, másrészt az Árkád körforgalom felől. Céges vásárlás esetén a fordított áfa szabályait tudjuk alkalmazni! A hely, frekventált jellegéből adódóan változatos kereskedelmi és szolgáltató tevékenységekre alkalmas. A vidéki autóbuszok megállója és az Árkád közelsége okán élénk gyalogos forgalomra lehet számítani. Az épület ÉK-i oldalán futó nagy forgalmú 14. számú út a hely reklámértékét növeli.Az épületben már csak kiadó lakások és üzletek találhatók!

Bővebb tájékoztatást személyesen irodánkban vagy a 20/486-1846 számon kérhet.
Óázis Lakópark - ahol a természet közelsége megérint!
www.oazislakoparkgyor.hu

Győr-Marcalváros II. társasház 94 lakás + 12 üzlet

Győrben, a Mécs László utcában felépítésre kerülő társasházban lakások és üzletek eladók. Marcalváros nem véletlenül népszerű a vásárlók körében.Iskolák, boltok, gyógyszertárak, rendelők, templom, és még sorolhatnám. Város a városban, azaz egy hely, ahol minden egy helyen megtalálható!
Az épületben a lakásokon és irodákon kívül eladó illetve kiadó mélygarázs beállók és tárolók állnak rendelkezésre. Két lift segíti a közlekedést az épületben.

Az épületben található kiadó és eladó lakásokkal, üzletekkel kapcsolatban bővebb tájékoztatást személyesen irodánkban vagy a 20/486-1846 számon kérhet.